Vad gör en VVS-firma?

En liten kortare information om vad en VVS-firma arbetar med för olika arbetsområden men främsta arbetsuppgifter är inom: 

  • System för vattenförsörjning och avlopp i fastigheter 
  • Styr- och övervakningssystem för avlopp och vattenförsörjning 
  • Kontroll av inomhusklimatet 
  • Energiförsörjning med vattenburna system för uppvärmning 
  • Komfortkylning samt distribution och avledning för tappvatten.  

Golvvärme/radiatorer 

Golvvärme & radiatorer är ett effektivt sätt att värma upp ditt hem som dessutom ger en behaglig inomhustemperatur under kalla dagar och nätter. Det finns breda utbud av radiatorer och det finns många valmöjligheter och lösningar som passar just dig och ditt hem. Golvvärme är ett annat utmärkt uppvärmningsalternativ som inte bara värmer upp ditt hem – golvvärmen gör dessutom att dina golv blir extra sköna att gå på.  

Oavsett om du är intresserad av att ha designelement, ljuvlig golvvärme med extra komfort eller skaffa moderna varianter av sekelskiftsradiatorer så kan man bli erbjuden rådgivning och installation. 

Badrumsrenovering 

Går du i tankarna på en badrumsrenovering? 

En badrumsrenovering kan vara ett omfattande projekt. Det krävs därför en noggrann planering och kunniga VVS – montörer och hantverkare. Företagen som arbetar med VVS ser till att badrumsrenoveringen blir en enkel och smidig upplevelse och att alla VVS-installationer sker på korrekt sätt.

VVS-montör är den officiella arbetstiteln, i folkmun så används ordet rörmokare.
En rörmokares arbetsuppgifter innefattar arbete med vatten- och avloppsledningar huvudsakligen.